Glade og forventningsfulde Vaabenbrødre og deres da­mer havde sat hinanden stævne på Frederikshøj Kro for at spille kegler om Foreningens smukke bandoler og andre dejlige præmier.

Ikke mindre end 72 var mødt op - eller ca. 50% fle­re end sidste år - men der var plads til alle. Efter at hver deltager havde kastet 2x3 kugler mod de 9 kegler - med mere eller mindre held, kunne de endelige resultater gøres op. Og efter at del­tagerne var bænket om de smukke borde, kunne for­manden Aksel Koldste bekendtgøre, hvem der havde vundet. Men forinden skulle den "afgående kegle-konge" Inge Boye hyldes for hendes regeringsår - og hun fik overrakt et erindringsbæger til minde om regeringsperioden, som nu var slut.

Den nye keglekonge for 1990 blev Knud Jøhnke, der med en samlet score for 3 slag kom op på 23 points og han vandt uden omslag m.v. Formanden overrakte bandoleret og gavekort til keglekongen.

De øvrige placeringer blev som følger:  I Dameklassen - her blev fru Ruth Christiansen med 22 points en sikker vinder og fik af N.J.Bendtsen overrakt den af ham udsatte pokal i denne klasse. De øvrige placeringer i dameklassen blev, at fru­erne Tove Mortensen - nr. 2 - og Ilse Koldste – 3.

Herreklassen nr. 2 og 3 fandtes ved omslag mellem ikke mindre end 5 spillere - og det blev Leif Enevoldsen og Bjarne Kaae.

Foruden disse var der "præmier" til

1. Svippervinderne: Gurli Kaae og Gunnar Jensen

2. Uheldigste spiller: Sussi Zitus og Knud Nørskov.

Herefter var "ordet" frit - og det blev, efter at de dejlige stykker smørrebrød var sat til livs, brugt flittigt - og hvor var det herligt at høre på - alle morede sig - og alle havde haft en af de særlige VAABENBRØDRE-AFTENER, alle gerne vil være deltagere i.

Formanden sluttede kegleaftenen med at udbringe et trefoldigt leve for foreningen.

KEGLESPILLEREN