Som omtalt i bestyrelsens beretning påtænkes der i efteråret 1994 at arrangere en rejse til NATOs hovedkvarter i Bruxelles og videre til en vinrejse gennem Tysklands nemlig til Trier og Mosel.

Turen påtænkes på følgende tidspunkt: 24. - 28. september 1994.

Planen for turen er foreløbig fastlagt med afgang fra Aarhus om morgenen den 24. september 1994 hvorefter der køres til Bruxelles. Der vil blive 3 overnatninger i Bruxelles på hotel ARCADE som ligger i centrum -ca. 10 minutters gang fra Grand Place. Under opholdet i Belgiens Hovedstad har vi bussen til rådighed bl.a. ved transport til NATOs hovedkvarter og til andre seværdigheder bl. a. Waterloo.

Den 27. september 1994 køres fra Bruxelles gennem Luxembourg til Trier hvor der vil blive nogle timers ophold, hvorefter der fortsættes langs Mosel til overnatningshotellet, hvor der vil blive middag. Herefter vil vi den sidste dag - den 28. september 1994 - køre direkte til Aarhus med forventet ankomst først på aftenen.

Det tilbud, som bestyrelsen har indhentet lyder med et deltagerantal på 30 - 34 personer på en samlet pris - kr. 1.855 - og dette beløb dækker følgende:

Samlet bustur - 3 x 1/4 pension i Bruxelles - l x 1/2 pension i Tyskland. Der kan mod et tillæg på kr. 575 købes halvpension i Bruxelles. Alle værelser er med bad/toilet. Eneværelser koster 775 kr. ekstra for hele turen.

Da det er meget svært at beskrive hele turen med alle de seværdigheder, der vil være på turen kan disse ses på kontorets hvor alt materiale og brochurer vil være fremlagt.

Indenfor en rimelig tid, vil det være bedste hvis vore medlemmer vil tilkendegive, om de kunne ønske at være med på denne interessante bustur, således at bestyrelsen kan arbejde videre hermed. Tilkendegivelsen bedes derfor givet inden den 31. januar 1994, hvorefter bestyrelsen vil indbyde alle interesserede til et møde om turen, hvorefter endelig tilmelding skal foretages med bl.a. indbetaling af et depositum.

Ring venligst til kontoret - hvis du er interesseret.