SOMMERUDFLUGTEN 2000

Sommerudflugten i år var nok lidt anderledes end tidlige, men derfor absolut ikke ringere.

Vejret var skønt og humøret i top, da vi påbegyndte køreturen til Vandcentret i Silkeborg - absolut et besøg værd, hvor vi bl. a stiftede bekendtskab med de nok så kendte oddere. Forinden blev vi guidet rundt indendørs, hvor vi blev gjort bekendt med dyrelivet i vore vandløb og vandhuller, alt sammen meget smukt opbygget.

Mæt af indtryk gik turen herefter til den meget smukt beliggende Restaurant Sønder Ege ved Ry, hvor vi i meget hyggelige omgivelser nød den gode kaffe med lækker hjemmebagt kringle og lagkage.

Efter en lille tur i de smukke omgivelser gik turen hjemad, hvor vi
- traditionen tro - nød en øl eller sodavand. Måske kunne chaufføren godt have fundet et lidt bedre egnet sted for opholdet, men det er småting, når tænkes på den dejlige tur.

Derefter gik det rask hjemad til hotel "Mercur", hvor vi nød en dejlig middag i gode venners lag - en fin afslutning på en dejlig udflugt.

Jeg vil lige bemærke, at festudvalget fremover vil sørge for et lige antal stole om de runde borde. Vi kan ikke have, at ægtefæller "skilles" - uanset at måske enkelte vil nyde det.