Beretning fra sommerudflugten 2002

 

Efter en af de flotteste udflugter i foreningens historie vil jeg hermed give de medlemmer, der ikke fik del i udflugten, et indblik i, hvor godt festudvalget havde ar­rangeret udflugten 2002.

 

Efter at 50 morgenduelige Vaabenbrødre og deres damer var mødt op på parkeringspladsen ved Viby Torv, gik busturen med en meget fin chauffør mod Hov havn, hvor Samsø-Færgen ventede på os med et dejligt mor­genbord med rundstykker og kager. Bussen kom fint i land på Samsø, hvor en meget dygtig guide fra Samsø Turistforening steg "om bord".

 

Nu gik turen gennem næsten hele Samsø fra nord til syd og fra øst til vest, samtidig med at guiden fortalte løst og fast om, hvad vi så, suppleret med årstal m.v. Det var en meget vel tilrettelagt tur, som kun blev afbrudt af et mindre op­hold for at holde væskebalancen i orden. At så vejret viste sig fra den helt rigtig VBF-udflugtsside er en helt anden sag.

 

I Ballen fik vi en dejlig kalvesteg med jordens bedste kartofler - dem nød vi alle med stort velbehag, ligeså desserten en lækker citronfromage.

Selskabet besøgte herefter en forretning med Samsø-uld -og nogle fik nogle varme ting med hjem til den kolde tid.

 

Omkring Brattingsborg og omkring Stavns Fjord op til Ballebjerg gik turen på bedste vis -der var hele tiden no­get at se på - og guiden fortalte hele tiden noget, der kunne holde interessen vedlige.

 

Men selv en god udflugt får ende - og ved 17-tiden var vi igen på færgen for at sejle hjem til Jylland - dog af­brudt af en god kop kaffe om bord på færgen.

Hjemme var vi til tiden - og fyldt med store oplevelser og at vi så tillige fik "tanket" op med friske jordbær og nyopgravede kartofler gjorde turen til noget helt specielt for deltagerne.

 

En der var glad for turen.