EN HERLIG UDFLUGT !

Igen i ar deltog jeg l en vellykket udflugt. I herligt vejr, som skabt til en køretur, mødtes vi ved Varna - vel omkring 90 glade og veloplagte deltagere. I 2 rutebiler gik turen gennem skønne veje til Silkeborg. Chaufføren i den bus, jeg havde valgt kunne sit kram og fortalte beredvilligt om, hvad vi burde bemærke på turen og historien bag. Ja, han var en chauffør af de bedre, jeg håber, han også selv får det at vide. Derefter sejlede vi til Julsø, og alt mens vi nød den pragtfulde sejltur, sørgede festudvalget for, at vi fik slukket tørsten med øl eller sodavand.

Eftermiddagskaffen med boller og lagkage nød vi hos Jodle Birger, hvor der var dækket op /i Museums-stuen - og efter en lille spadseretur gik turen tilbage til Varna. Mange af os havde glædet sig til gensynet med Varna, hvor der var dækket festligt op. Pianisten sørgede for hyggemusik under spisningen - - men derefter et lille suk! Hvorfor skulle spisningen ligesom overstås i en fart?? For inden vi alle havde fået af de første retter, var kokken allerede i gang med udskæring af den glaserede skinke og lammekøllen, og inden vi fik set os om, var spisningen overstået og resterne af maden fjernet. Jeg og mine bordfæller følte, afspisningen var lige her og nu, og så ellers slut - - - synd for den gode mad, der burde nydes i fulde drag - og kedeligt for dem, der havde arrangeret denne herlige aften - og endnu værre for den på Varna ansvarlige.

Heldigvis var humøret højt, og dansen gik livligt resten af aftenen - endda med fuldt dansegulv næsten hver gang. Ja, hvor er det dog herligt, som vi kan more os sammen i Vaabenbrødreforeningen - og en stor tak skal lyde for alle de dejlige arrangementer. En GLAD GÆST.