SOMMERUDFLUGTEN - JUNI 1999

Sommerudflugten den 12. juni forløb traditionen tro over al forventning. Vejret, som vi heldigvis ikke selv er herre over, var som bestilt til en VBF-UDFLUGT - ikke for varmt - men tørt.

Efter en dejlig køretur ad veje vi ikke sædvanligvis benytter på vore udflugter, kom vi til Knudstrup Kro. Det var ikke den store oplevelse (der skal også

være plads til lidt ris). At kroen er meget gammel behøver nødvendigvis ikke at medføre, at den udmærkede kaffe med tilbehør blev nydt i et meget trist lokale med plasticblomster i vinduerne som eneste pynt - men med et kig til et anderledes smukt lokale med flot opdækning til begravelsesfølge, blev det oplyst - så de kan altså godt. Bedre held næste gang!

Efter en kort køretur kom vi så til Blicheregnens Museum i Thorning - eller det lille Thorning Museum som annonceret. Måske lille af størrelse, men bestemt ikke af minder fra Blicher-Tiden og af dyrelivet fra egnen der. Der var ingen deltagere, der utålmodigt stod og ventede på næste trip - dertil var museet alt for interessant - og samtidig smukt beliggende overfor den lige så smukke Thorning Kirke.

Køreturen fortsatte - og heldigvis fejlede humøret ikke noget - det gør det jo aldrig blandt Vaabenbrødre - og vel hjemkommet til Viby Torv ventede der os en dejlig buffet på hotel Mercur, hvor fadene hele tiden blev fyldt op, så enhver kunne spise sig mere end mæt i livretter. Max Mik sørgede for let musik under spisningen og lidt sang rundt mellem bordene, hvorefter dansen gik - som når Vaabenbrødre samles. Aftenen sluttede - traditionen tro - med "Skuld" gammel Wenskaw rent forgo".

Lidt synd for de, der ikke kunne deltage, for det var virkelig en dejlig dag blandt glade og positive Vaabenbrødre og deres damer.