Foreningens 134. Stiftelsesfest løb af stabelen lørdag den 2. oktober 1993 i Frimurerlogen. Ca. 100 glade Vaabenbrødre og deres damer var mødt op.

Og sikken en fest ~ denne stiftelsesfest blev. Alle var glade og forventningsfulde lige fra begyndelsen - og det holdt ved helt til den herlige afslutning på en vel tilrettelagt aften.

Efter velkomstdrinks gik man til de meget smukt pyntede borde. Gæsterne havde selv valgt bordplanen hvilket fungerede til alles tilfredshed.

Efter at foreningens smukke fane var ført ind af Poul Boye og Poul Buus og der var udbragt et nifoldigt leve for Hendes Majestæt Dronningen, bød formanden velkommen, og en særlig velkomst blev rettet til aftenens festtaler kontreadmiral K. Bork og frue.

Efter den dejlige laksemousse fik festtaleren ordet og med henvisning til foreningens meget spændende jubilæumsbog ridsede festtaleren forskellige forhold frem om vor historie. Det var en yderst interessant tale, som også honoreredes med klapsalver. Hovedretten Berberi-andebryst med diverse tilbehør faldt i gæsternes smag, og det samme kunne siges om desserten - Grand Marnier fromage.

Kaffen med småkager blev serveret i kaffesalonen, hvorefter dansen tog fat med Kaj Kjær ved keyboardet. Og som vore gæster dansede - herligt at se og være med til.

Kl. 23.30 blev fanen rullet ind og  Gammel Wenskaw sunget, hvorefter formanden takkede af for en af de skønneste fester i vor forening.

FINALE: Pragtfuld suppe - værten Bent Sørensens omgang - og alle blev til den ikke bitre ende - men herlig ende - og alle nød den dejlige veltillavede suppe.

EN RIGTIG VAABENBRODERFEST.