STIFTELSESFESTEN - OKTOBER 1994

Vaabenbrødreforeningens 135. stiftelsesfest havde samlet ca. 100 medlemmer og deres damer - og den blev en stilfuld og værdig stiftelsesfest.

Efter velkomstdrinks gik festdeltagerne til de smukke borde - fanen blev ført ind på værdig vis af fanebærer Ejnar Lahn Madsen - og de traditionelle telegrammer til og fra Majestæten blev oplæst efterfulgt af ni hurraer og "Kong Christian".

Formanden bød velkommen til alle og især til aftenens festtaler, oberstløjtnant Erik Munkholm og frue. Maden, der blev serveret, viste sig som sædvanlig at være helt i top, og alle nød den sammen med de dejlige vine dertil.

Efter hovedretten - den herlige kalkunret - fik oberstløjtnanten ordet. I en både humoristisk og alvorlig tale udtrykte taleren de tanker, man som chef i Luftvåbenet kan have - især når man i løbet af et års tid skal sige farvel på grund af pensionering.

Efter talen fik oberstløjtnanten overrakt foreningens smukke karaffel-sæt, hvilket gjorde stor lykke - ikke mindst hos oberstløjtnantens frue.

Kaffen blev serveret i den tilstødende sal, hvorefter man tog fat på dansen, som alle benyttede sig af - og hvor der blev swinget som aldrig før.

Aftenen sluttede med faneindrulning kl. 24.00 - og derefter sang alle - samlet i kreds på gulvet - "Sku gammel Wenskaw" og en meget smuk fest var til ende.